#dephysismethode

Voor ondernemers

Ik ben er, samen met Diana, voor onderneme(rs)n vol energie!!

In de 33 jaar dat ik vol enthousiasme als manueeltherapeut werkzaam ben kom ik er steeds meer achter dat alléén trainen of behandelen niet altijd tot het resultaat leidt wat mensen écht nodig hebben. Ze blijven vaak moe, komen moeilijk uit bed en voelen zich niet elke dag topfit. Het leven is geen ponykamp, komt en gaat met spannende uitdagingen op zowel fysiek als mentaal gebied. Het is aan ons lichaam hoe sterk de Physis (het herstelvermogen) is om er weer beter en (nog) sterker uit te komen.

Een wondje geneest keurig vanzelf. Automatisch. Door het zelfherstellend vermogen van ons lichaam. Als het wondje niet herstelt moet er gekeken worden waarom dat vermogen er (even) niet is. Ons werk! De herstel specialisten uit Twente.

Veel van de problemen waar zelfstandig ondernemers (en hun werknemers) mee komen, liggen niet alleen bij bewegen en voeding, maar komen vanuit problemen met slaap, stress, ademhaling en het functioneren van het immuunsysteem. Dit zal in de toekomst alleen maar meer voor gaan komen door onze hedendaagse levensstijl en de eisen vanuit de maatschappij. Maar dat hoef jij niet te slikken.

Is dit je doel:
✅ een gezond, fit en vitaal lichaam
✅ vol energie effectiever je onderneming leiden
✅ een betere leukere vader/moeder worden of blijven
✅ meer tijd en intensiteit in je relatie
✅ hierdoor.......meer omzet!

Laat dan de "B.V. ik" excelleren en meld je aan middels onderstaand contact formulier of bel +31 6 15114557 voor het maken van een afspraak!

Investeer in je gezondheid en vitaliteit!

Het deVitalers unieke Physis 6 domeinen concept:

In ons concept gaat het met name om de kracht die elk lichaam al van zich zelf bezit, het herstelvermogen, te optimaliseren. Physis komt uit het (oud-) Grieks en betekent zoiets als 'natuurlijke wetten'. Heraclitus, een filosoof die leefde in de 6e en 5e eeuw voor Christus, gebruikt Physis om de groeikracht en herstelkracht in de natuur en het lichaam aan te geven.

Dit doen we middels het 6 domeinen model.
Het 6 domeinen model is een unieke aanpak op basis van wat we heden ten dage weten over het functioneren van het menselijk lichaam, in combinatie met de nieuwste inzichten in de wetenschap en ondersteund door talloze resultaten.

Het 6-domeinen model optimaliseert de volgende 6 peilers:
– Slaap
– Stress
– Ademhaling
– Voeding
– Bewegen
– Immuunsysteem

Ons lichaam is een ongelofelijk goed geïntegreerd systeem. De 6-domeinen werken efficiënt samen waarbij het één niet optimaal kan functioneren zonder het ander. Bij pijn, een lage energie of andere onbegrepen klachten ben je vaak ergens in je vitaliteit aan het compenseren binnen deze domeinen. Het is net als het leiden van je eigen onderneming.

In een ideale situatie zijn alle 6 domeinen in balans; ben en voel je je vitaal.
Dit noemen we het set-point, wat voor jou betekent:

✅ Een gezond lichaam met torenhoge energie.
✅ Een lichaam zonder een gehaast gevoel of nek- of hoofdpijn.
✅ Een lichaam zonder klachten in een stressvolle situatie.
✅ Een lichaam dat diep slaapt en uitgerust wakker wordt.
✅ Weinig kans op kwaaltjes of ziektes op de langere termijn.
✅ Een lichaam dat dagelijks in beweging is en zich fit voelt.
✅ ......een lichaam dat optimaal, vol energie zijn onderneming kan leiden.

De disclaimer van het leven is dat je doodgaat. Met een gezonde levensstijl gaat het er om dat je de dood met zoveel mogelijk levensvreugde en een gezond lichaam voor je uit schuift.

"Het leven is te kort om je niet goed te voelen"

Één van onze trainingen voor ondernemers

Naast maatwerk bedrijfsgezondheidprogramma's, biedt deVitalers ook korte trainingen aan voor bijvoorbeeld directeuren, ondernemers, ZZP'ers en voor eigenlijk iedereen die graag een gezond en fit lichaam wil.

#bmwgezondernemer

Groeit jouw buik harder dan je onderneming?!

Past deze methode bij jou?
Schrijf je dan nu in 👇